Принц Хари нанесе нов невероятен удар по кралското семейство. От компанията "Нетфликс" излъчиха втори трейлър на документалния филм за кралската двойка, в който принцът ясно заявява, че семейството му не се интересува от хората, а само от влиянието си.


"Не искам повече да преживявам това. Да се омъжиш в кралското семейство е наказание и нещастие за всяка жена", казва Хари, докато вървят кадри с майка му и Кейт, преследвани от папараците. В друг случай принцът заявява на бременната си с второто им дете съпруга "Ние знаем каква е истината! Тях ги интересуват само йерархията и влиянието им. Те се интересуват от расата, противно на всичко, което твърдят".

 

С думите си принцът цели да оправдае своето бягство, както и това на Меган от кралския двор. И освен това заявява, че семейството му е проявявало расова непоносимост към годеницата му, която днес е негова съпруга. "За тях всичко е въпрос на омраза и въпрос на раса. Те играеха много мръсни игри", допълва още той.


Принцът продължава с разкритията, твърдейки също така, че Кейт и Уилям, Чарлз и Камила, та дори и покойната кралица, много внимателно са режисирали живота им. И са имали за цел да ги държат далеч от пресата и обществото, защото се страхуват, че ще засенчат главните действащи лица".


"Меган се превърна в рок звезда. Всичко беше перфектно до момента, в който се омъжи за мен. След това всичко се промени", твърди принцът. Той добавя още, че "някои хора се уплашиха от влиянието, което Меган имаше върху обществото. И започнаха кампания срещу нея, за да не пречи да основните играчи, които трябваше да са на преден план", добавя той.

 

Принцът твърди, че след като е видял какво преживяват майка му и снаха му, решил, че неговата съпруга няма да изживее подобен кошмар. Така, в крайна сметка се родило решението, той и Меган да заживеят отделно и да се преместят в САЩ.