Принц Хари не спира с възмутителните си изявления пред обществото. За пореден път по-малкият син на крал Чарлз засрами фамилията с ексклузивни разкрития относно личния си живот. В новата си книга Хари разкрива подробности за първия си път и с кого евентуално е споделил този момент.

Принцът твърди, че е бил тийнейджър, а дамата с него - много красива и по-възрастна жена. Хари не разкрива името на жената, но самият факт, че споделя толкова лични моменти от биографията си с обществото, предизвика възмущение.

Принцът многократно е заявявал, че му е неприятно фотографите да си пъхат носа в личните му дела или да бъде разпитван за връзките си. А сега сам и то доста охотно говори за тях. В изповедта си Хари споделя още, че това се е случило в провинцията, по време на една от ваканциите му.

Слуховете веднага нарочиха Елизабет Хърли за жената, която вероятно е "виновница" за това. "Не. Не съм аз. Съжалявам, но отказвам да нося такава отговорност", коментира Хърли пред пресата.

Актрисата допълва още, че не желае да я забъркват в любовните воаяжи на Хари.

В книгата Хари разкрива и други неща за личния си живот. А публикациите вече изнервят кралското семейство, тъй като разкриват все по-скандални подробности за короната.