Преслава слага рога на Жоро Бирмата

Тайната връзка на Преслава излезе наяве. Официално звездата е обвързана с пернишкия милионер Жоро Бирмата. Публична тайна, че връзката им не е никак розова и двамата постоянно се карат и разделят. Често Преслава е засичана в шумни компании без Бирмата. Същото важи и за него. Двамата се забавляват и сами.

Носи се слух, че Преслава има връзка с актьора от "Под прикритие" Мариан Вълев, който играе ролята на Куката. Двамата са били засечени на откриването на нощен клуб в Слънчев бряг. Определено отношенията им са повече от приятелски.

[caption id="attachment_412082" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава кръшка на Бирмата[/caption]

Преди партито в клуба двамата са обикаляли цял ден из комплекса. На обяд те са били засечени в луксозен ресторант в Свети Влас. Според слуховете връзката им не е сериозна, но все още не е приключила. От време на време Преслава и Мариан Вълев се срещали тайно, за да отдадат на ласките си.

В актьорските среди се носи слух, че Преслава е поредната бройка за Куката, който често сменя приятелките си. Преди време се мълвеше, че Мариан Вълев има връзка с Емануела.

Колежки на Преслава коментират, че и Бирмата прави същото, но той поне се крие за разлика от Преси. Все още не е ясно дали той е научил за аферата на любимата си, пише "Всеки ден".