Вълчицата козината си мени, но нрава - никога. Народната поговорка пасва като ръкавица върху развратното тяло на някогашната миска Екатерина Дунева, чийто живот минава в безкрайни панаири и резили, от мъж на мъж и от клиент на клиент. Поне така разказват нейни дружки от най-лекия бранш, по повод пресния скандал с поредния й бивш съпруг.

 

Прочее далеч преди да мине под венчило с рали шампиона Румен Дунев, палавата Катя се научила да си изкарва прехраната с платени интимни ласки. Разголените фотосесии по прашки и зърна, както и крехката й възраст, съчетана с ангелска невинност бързо й вдигнали цената, и още през 2005 г. тя била една от тай-скъпите компаньонки в каталога на престижна модна агенция. С годините акциите й се покачвали и ударили 300 евро на час, а за цяла вечер сметката се закръгляла на хилядарка, без да броим бакшиша.

 

Порочните й дела някак останали скрити от състезателя Дунев или може би завалията е вярвал, че като я затвори в златна клетка и й направи дете, малката мръсница ще се кротне. Нищо подобно - нейни клиенти, чиито имена пазим в редакцията се кълнат, че тя ги е обслужвала бременна в третия месец и деликатното й положение предизвикало остър спазъм за повръщане в най-неудобния (в орално отношение) момент.

Позор! Срамните тайни на Екатерина Дунева лъснаха. Първият й мъж я изритал за проституция, вторият – за мърлящина

 

Като прясна първескиня и кърмачка Екатерина също продължавала да бръмчи по чуждо с оправданието, че бебето се нуждае от памперси и ританки, а мъжът й не можел да задоволи финансовите й капризи. Дали Румен Дунев е надал ухо на сплетните, историята мълчи, а бракът им просъществува далеч повече отколкото бяха първоначалните залагания.

 

Колкото и невероятно да звучи, край слага не шампионът, а русата мръсница и то заради връзката й с Жоро Шопа. Дясната ръка на Брендо й хвърлил око по времето, когато бившата г-жа Дунева се правеше на вярна дружка на хотелиерската наследница Александра Арабаджиева. Тя се впила като пиявица в компанията на Алекс по линия на конната езда. Шопа от своя страна пък кумуваше на щерката на Ветко и Маринела по време на брака й със Стайко Стайков.

 

Позор! Срамните тайни на Екатерина Дунева лъснаха. Първият й мъж я изритал за проституция, вторият – за мърлящина - Снимка 2

Усетила, че може да лапне част от милионите на Георги Семерджиев, Екатерина без много колебания го прелъстила и често му се отдавала в хотелските стаи на “Маринела”, под претекст че е на гости на Александра. От ден на ден тя започнала да крои планове как да го разведе и давала мило и драго да зачене от плодовития милионер. Той обаче не бил вчерашен и винаги ползвал предпазни средства - първо защото не държал никак да се обвързва сериозно, но най-вече защото го било страх Катето да не му лепне хламидия, трихомони или кандида, предвид разюздания си полов живот и навика да облекчава мъже за пари.

 

За благодарност, че му се съблича и върти минети в обедната почивка, Шопа дарил любовницата си с породиста състезателна кобила. Щедрият армаган допълнително завъртял главата на шантонерката и тя безцеремонно заявила на мъжа си, че го напуска и скоро ще мине под венчило с новия си любим. Ако вярваме на слуховете, Румен Дунев я изгонил от общия им дом като последна мастия, а Семерджиев се направил на разсеян и й дал пари само за скромен наем в покрайнините на София. Не след дълго спрял да й вдига телефона, давайки да разбере, че й се е наситил.

Позор! Срамните тайни на Екатерина Дунева лъснаха. Първият й мъж я изритал за проституция, вторият – за мърлящина - Снимка 3

За зла беда, бившият й мъж заведе съдебно дело, принуждавайки Екатерина да се откаже от фамилията му и за напред да се представя с бащиното си име Велчева, т.к “Дунева” не подхождала на парцал като нея.

 

Вярна на принципа, че пачавра петно не хваща, натирената и опозорена г-жа Велчева чевръсто оплита в мрежите си поредния наивник - предприемача Александър Кръстев, на когото ражда дъщеричка. Очевидно обаче парясницата не си взема поука от проваления си първи брак и скоро след раждането започва да изнудва новия си осеменител за пари. Според близки до нея, първоначално тя си е правила сметката пак да бръмчи по адреси за 300 евро, но бащата на детето й излиза костелив орех и бързо й слага чатал на врата. Притисната до стената, миската минава на резервна схема - изнудване. Изкупителна жертва на панаирите й става невръстната им дъщеричка, чиято детска психика е съсипана от скандалите на развратната си и луда майка. Велчева инсценира побои, отвличания и домашно насилие само и само да изсмуче още някой лев от втория си бивш благоверен.

Позор! Срамните тайни на Екатерина Дунева лъснаха. Първият й мъж я изритал за проституция, вторият – за мърлящина - Снимка 4

Освен от к*рвенския й манталитет, бизнесменът Кръстев се бил отвратил жестоко от мърлящината на Катя в битов и интимен план. Коконата не просто била скарана с печката и парцала. Тя отказвала дори да чисти тоалетната след като я е ползвала, да не говорим, че навсякъде из къщи оставяла гнусни кълба с мазни, проскубани косми от оредяващата си косица. Друга гнусна привичка на бившата г-жа Дунева била да си бърше грима в семейното легло, омазвайки чаршафите с помади и сенки. Да не говорим, че дъщеричката й ходела писюреста и некъпана, за ужас на съседи и роднини.

 

Последният пирон в ковчега на разпадналия се втори брак на Дунева бил опита й да отвлече нещастната си дъщеричка, надявайки се на тлъст откуп от баща й.

 

Какви долнопробни прийоми използва Дунева да лиши бащата от детето си, очаквайте в следващо разследване.