Трътлестият депутат Станислав Балабанов през ден се гаври с любовния живот на Миро и Лена без да подозира какъв пожар бушува в собствения му креват. Отцепници и клюкари около ИТН подшушнаха, че докато нисичкият кадър на телевизия 7/8 се пени от парламентарната трибуна, жена му Лили Стефанова продължава да мърсува с Дългия.

 

Преди да се бракува с Балабанов, Лили беше певица “втори глас” в “Ку-Ку” бенд, и както си му е редът,  прослушването е било с райбер в кревата на Слави Трифонов. Факт, който никой в хайлайфа не оспорва. Въпреки, че от първото мачкане на чаршафа с шефа й изтече много вода, а вокалистката вече е примерна депутатска съпруга и майка, злите езици говорят, че той продължавал да търси услугите й до ден днешен.

 

Живите рандевута били голяма рядкост, но за сметка на това онлайн страстта между Дългия и Лили кипяла с пълна сила. По два пъти на седмица, веднага след като изпрати мъжа си към парламента, гласовитата палавница се заключвала в спалнята, събличала се дибидюс и пускала камерата. Онова, което следвало може да послужи за учебник на бръмчалките в OnlyFans - еротичен стриптийз разкрачване, гъзене, стискане на зърната, игра със собствения й анус, завиране на пръсти и предмети в де що дупка намери, облизване на вибратори и какво ли още не.

 

Перверзните кадри се изпращали на мига към Трифонов, а той връщал жеста с превод в банковата й сметка. Така макар и домакиня, жената на Балабанов си имала заделени пари в случай, че благоверния й я изрита или скъса джоба. Второто било по-вероятно, защото не се знае дали при едни нови избори ИТН ще върже четирите процента, а и депутатската заплата (колкото да е голяма), не можела да покрие високия стандарт на разглезената от Слави фръцла.

 

Вън от финансовите мотиви, Лили все още била влюбена в шефа си. До последно тя се надявала да вземе мястото на балерината Мартина, дори боядисала косата си в червени тонове, за да прилича на нея. Към Станислав Балабанов певачката нямала никакви чувства, но го взела от страх да не остане стара мома без дете. Дългия пък благословил брака им за да се отърве от нея и да си я ползва на повикване, когато му скимне.

 

Въпреки, че е дъщеря на свещеник, Лили Стефанова никак не зачитала светостта на брака, гаврят се хора от обкръжението на ИТН. Тя редовно се фръцка в къси роклички и не пропуска да покаже плът, въпреки че е съпруга и майка. А рогата на главата на депутата са толкова масивни, че най-малко на него му прилича да се гаври с колегата си от ПП Мирослав Иванов, коментират политици от всички цветове.

Източник: crimesbg.com