Чочо Попйорданов беше задраскан най-непочтително с флумастер от афиш на представление

Чочо Попйорданов беше най-непочтително задраскан от афиш на представление, в което е участвал приживе. Името на трагично загиналия Чочо Попйорданов все още фигурира в рекламните постери на постановката "Любов, щастие и милиони" почти година след смъртта му. Феновете на театралното изкуство намериха за недопустима постъпката на хората, които стоят зад представлението.

[caption id="attachment_287207" align="alignleft" width="300"]Поредна гавра със смъртта на Чочо Попйорданов Поредна гавра със смъртта на Чочо Попйорданов[/caption]

Хората не могат да разберат защо просто не се напечатат нови афиши, в което името на Чочо Попйорданов да бъде заменено с това на колегата му Валентин Танев, който играе на неговото място. Още повече, че подмяната на рекламните постери изобщо не е скъпа и излиза всичко на всичко около 50 лева, коментират запознати.

Помолени за коментар за грозната подигравка с паметта на Чочо Попйорданов, от ръководството на Народния театър заявиха, че нямат нищо общо, тъй като постановката "Любов, щастие и милиони" е част от репертоара на хасковския театър "Иван Димов".

Припомняме ви, че Чочо Попйорданов загина трагично навръх Великден миналата година. Обичаният актьор падна лошо докато сади цветя на гроба на майка си и не усяп да се пребори с тежките травми по главата си, припомнят от БЛИЦ.