Сдобил се е с права върху над 800 български песни чрез различни измамни схеми
Водещият на популярното предаване за народна музика „Вечните песни“ по телевизия „Евроком“ – Владислав Славов, търси неангажиращи любови в гей сайт за запознанства.

Без никакъв свян и задръжки от това, че е публична личност, милееща за опазването на родните традиции и културни ценности, той позира така, както майка го е родила. Не спира да разпраща еротичните си снимки на потенциални любовници.

Несъмнено към днешна дата от пухкавия Владислав Славов не е останала и следа. Той вече е горд с тялото си, по което хвърли доста труд и пари. Категоричен е обаче, че инвестицията си заслужавала, тъй като нивото на сексуалния му живот се покачило драстично.
Вече придобил самочувствие, той веднага скочил да се заиграва с млади лъвчета по сайта.

Не може да се оплаче от липсата на кандидати да мачкат чаршафите с него. Обикновено след кратък опознавателен разговор, нещата приключвали в хотелска стая, където Славов се развихрял на любовния фронт, нищо, че претендира да е силно набожен.

Заигравките му обаче рязко секнали след скандала с певицата Тони Димитрова, която изплака, че Владислав Славов кълне дъщеря й.
Освен това лъснала и скандалната истина, че чрез фалшиви схеми, Славов забранявал на популярни изпълнители да пеят вечните си хитове.

Сред потърпевшите била и Силвия Кацарова, която с изненада научила, че вече не може да изпълнява „Големият кораб минава“, тъй като авторските права на песента принадлежат на Владислав Славов.
Той имал голям гръб в лицето на негов интимен приятел, който обаче се споминал преди време. Предвид факта, че имал собствена печатница за дискове, много от певците го подозират, че ги е лъгал с тиражите, но няма как да го докажат.
През последните години Владислав Славов натрупал солидно богатство от всевъзможни измами.

Сред другите му измамни похвати бил и този да лъже изпълнителите, с които обикалял страната на прословутото турне „Вечните песни на България“. Той им казвал определена сума, която нямала нищо общо с договорената с общината или спонсора. Разликата разбира се прибирал за себе си. Изобщо не се притеснявал от това, че колегите му ще разберат и ще стане скандал. Винаги бил готов да направи интрига, с цел да се облажи.
С ловкост успял да открадне и конкурса „Мистър София“ под носа на свой приятел, патентовайки го на свое име.

В последните месеци той свалил драстично килограми с употребата на „Оземпик“ и си присадил коса. След като се сдобил с нова фигура, любимото му нещо за релакс се превърнали младите лъвчета и масажите с щастлив край.
От няколко седмици голите му снимки циркулират упорито в естрадните среди и се радват на огромен интерес.
Същевременно Владислав Славов парадира, че издава стойностна музика, организира успешно турне и пее песни, възхваляващи красивото ни отечество.

Младите лъвчета дори били принудени да информират шефовете на медията, в която Славов води предаване за подвизите на палавия изпълнител. Те смятали за неморално оставането му в ефир, предвид факта, че вее мъжкото си достойнство като българския флаг.

Некоректният Владислав Славов вече е имал сблъсъци с някои от най-големите родни звезди. Под ударите му, са попаднали Кичка Бодурова, Силвия Кацарова, Кристина Димитрова, Тони Димитрова, Поли Паскова, Орлин Горанов, Панайот Панайотов и др.

Както вече ви информирахме, той отнесе звучен шамар от Поли Паскова, след като научи, че „щипнал“ от хонорара й.
Източник: Уикенд