Петя Буюклиева насоли сериозно звездите на родната естрадаПетя Буюклиева извади на показ интимните тайни на колегите си

Петя Буюклиева извади наяве пикантни тайни от живота на родните випове. Певицата, която в момента се подвизава в Биг Брадър Ол Старс, се разприказва за някои от най-скандалните събития от живота на колегите си от родната естрада. Пред съквартирантите си в Къщата, изпълнителката, известна с шантавите си прически, показа, че е доста добре осведомена за случващото се в живота на други естрадни легенди.

[caption id="attachment_430876" align="alignright" width="296"]Петя Буюклиева Петя Буюклиева[/caption]

Като например Васил Найденов. Петя Буюклиева разкри подробности за любовния му живот, споделяйки, че той отдавна е зарязал Ивайло, за връзката с когото се носеха легенди. На негово място Кеца си е намерил доста по-млада половинка, който е едва на 28 години. Изпълнителката на "Баба ми е фаталната жена" продължи с разкритията, доказвайки, че изобщо не може да пази тайна.

Тя се разприказва и за Камелия Тодорова, заявявайки, че джаз примата не само прекалява с алкохола, ами дори е имала проблеми с наркотиците преди години. Нещо повече, положението било толкова сериозно, че преди години организатори на концерти молели "Търновската царица" да излезе на сцената "чиста". Пред камерите на Биг Брадър Ол Старс Петя Буюклиева се разприказва и за Йорданка Христова и прословутата й афера с Фидел Кастро.

Според Буюклиева тази история е силно преувеличена и в нея няма много истина. Певицата заяви, че познава лично гаджето на Данчето, тъй като й е носила подарък и писмо от негово име.