Мнозина заподозряха, че това е опит да се изтупа от нафталина

Певецът Панайот Панайотов заформи нов грандиозен скандал, който хвърли в шок всички от музикалната гилдия.

Всички са наясно с факта, че напоследък скандалите около него валят като пороен дъжд. Именно това наведе мнозина на мисълта, че по този начин Панайот Панайотов напомня за себе си, правейки отчаян опит да се изтупа от нафталина.

Колегите му са изненадани каква конфликтна личност е той в действителност и как е успявал да се прикрива толкова умело досега.

Рано или късно обаче истинската същност излиза наяве и при Панайот Панайотов нещата също не закъсняха.

Запознати издават, че огромния скандал, който заформиха неотдавна с Кичка Бодурова е нищо в сравнение с това, което е направил спрямо Тони Димитрова.

По всяка вероятност причината за това е фактът, че бургаската певица застана на страната на Кичка в спора й с Панайотов, касаещ мижавия интерес на концерта й.

Вероятно си спомняте, че Бодурова бе поканила Панайотов на като гост-изпълнител на концерта й в Бургас. След множеството претенции обаче идеята за подгряваща звезда отпада.

Този факт доста разгневи Панайот Панайотов и той излъга в социалната мрежа, че сам се оттегля от концерта поради „мижавия интерес“.

По-късно обаче стана ясно, че билетите до един са били разпродадени. Тогава лъжата му лъсна и стана ясно, че в скандала са намесени пари.

Тони Димитрова бе категорична, че тази постъпка на певеца далеч не може да бъде определена като мъжка.

Тези дни обаче тя се оплака, че след случката, той обръща главата си на другата страна, когато се засекат.

Източник: show.blitz.bg