Актрисата Памела Андерсън заяви, че е истинско чудо, че децата й Брандън и Дилън са нормални, предвид генофонда от родителите им. В новата си биография Андерсън заяви, че е изключително щастлива и благословена от факта, че децата й са нормални.

"Ние с Томи Лий определено имаме огромна вина пред децата ни. Във всичките си бракове единственият мъж когото съм обичала е бил той. За съжаление носим и отговорност за бъдещето, както и за това, през какво минаха децата ни. А те наистина преживяха много", спомня си  Памела.


Андерсън споделя, че е истинско чудо, че децата й са нормални. "Истината е, че генофонда им не е най-добрият, който бих могла да избера. Ние като родители бяхме ужасни и това остави следи по тях. Цяло чудо е, че те се държат нормално и израснаха такива възпитани, добри и благородни деца, които са гордост за мен", допълва актрисата.

Тя споделя още и нови подробности от брака си с Томи Лий. "Нещата започнаха да се разпадат когато изтече интимната ни касета. Беше жестоко още тогава, но и сега продължава да боли, когато се използва наш интимен момент, за да се печелят пари. В действителност Томи беше бесен, когато изтече видеото. Именно тогава започна да се променя, да пие повече, да ме тормози.

След раждането на Дилън беше неуправляваем. Веднъж дори си спомням как ми изви ръката, а в следващия момент откъсна Брандън от мен, захвърляйки мен и Дилън към стената. Веднага се обадих на 911. Не вярвах, че това е човекът, когото обичах толкова много. И двамата безумно се обичахме, обичах го, но децата ни обичах повече", спомня си Памела. 

Към днешна дата актрисата е сама след няколко неуспешни брака, а Томи Лий е женен за бивш модел. Двамата остават приятели.