Финландският Windows 95 man не носеше бельо на сцената, докато участваше в конкурса за песен на Евровизия. Тази новина обиколи света. Зрителите бяха потресени меко казано.

Диджеят и изпълнител, чието истинско име е Теему Кейстери, използва умели ъгли на камерата, за да изглежда, че е гол в Малмьо Арена по време на полуфинала във вторник.

Въпреки, че успя да постигне търсения ефект, Windows 95 man бе прикрил интимните си части с бандаж в телесен цвят, който се сливаше с кожата му. Костюмът е известен в киното и телевизията като "скромната дреха", която е често използвана за прикриване на интимните зони на актьорите. Именно с такава "скромна дреха" се появи и кечистът Джон Сина на сцената на Оскарите през февруари, докато връчваше наградата за костюми.

Windows 95 man e добре познат артист, актьор и модел. Широко популярен е във Финландия. Песента No Rules! той изпълнява в дует с Хенри Пииспанен, с когото станаха безспорни победители на песенния конкурс във Финландия. Той често прави сетове, който са микс между евроденс и техно сетове от 90-те.

Големият финал ще бъде в „Малмьо Арена“ в събота вечер от 19 часа по Гринуич или 22:00 часа българско време.

Източник: marica.bg