Орлин Горанов сътвори чутовна излагация и хвърли всички в шаш.

 

Никой не е предполагал, че е възможно водещият на предаването "Последният печели", което се излъчва в ефира на БНТ, да падне толкова ниско. След тази изцепка срещу Горанов, който се вживява в ролята на всеможещ и всезнаещ, стана обект на вълна от подигравки в социалнтите мрежи.

 

Орлин Горанов поряза многократния шампион Симеон заради сериозен пропуск от страна на сценаристите на предаването и очевидна липса ва обща култура у самият водещ.  

За щастие тази грешка не повлия на поредния успех на участника в предаването.

 

Горанов попита Симеон при кой тип лекоатлетическо бягане има водно препятствие. Този въпрос разбира се не затрудни участника и той отговори – при 300 м. с препятствия.

С цялата си увереност обаче водещият обяви този отговор за грешен и подчерта, че верният отговор е „Стипълчейс“, без дори да си дава сметка, че това са наименованията на една и съща дисциплина в леката атлетика.

 

Разбира се този гаф вбеси зрителите, особено онази част от тях, които са наясно със спорта и названията на различните специфични дисциплини.

Известният спортен журналист Камен Алипиев също не остана безучастен и отбеляза в профила си в социалната мрежа, че и двата отговора са верни, тъй като са наименованията на една и съща дисциплина в леката атлетика.

Източник: zajenata.bg

Орлин Горанов с чутовна излагация. Никой не е предполагал, че може да падне толкова ниско