Наглостта на новите депутатки няма граници и разпали поредната порция гняв у обикновените хора.

 

Във времена, в които страната ни е разтресена от не една, а няколко кризи накуп, насред беднотията и космическите цени на основни хранителни стоки, новата партида депутатки демонстрират парижки шик и лукс.

 

Нещо повече – човек би останал с впечатление, че отиват на модно дефиле, а не в парламента, където да решават важни въпроси и да творят закони.

Ежедневно коконите разхождат чанти и аксесоари за хиляди левове на едни от най-известните марки в световен мащаб.

 

Няма да е грешка, ако кажем, че парламентът отдавна не е парламент, а арена на суетата. Сякаш всички представителки на нежния пол се борят упорито за титлата „Мис парламент“.

Те обаче знаят много добре, че луксът, в който се къпят дразни обществото и поради тази причина умело се опитват да прикрият от камерите табелите с имената на марките, красящи дамските им чанти. Въпреки това за тяхно огромно съжаление, бяха разконспирирани от по-наблюдателни потребители на социалните мрежи.

 

Така например прави впечатление че ГЕРБ-ерката Десислава Атанасова е изневерила на любимия си бранд „Фурла“ и вече се фръцка с друга италианска марка „Балдинини“. Важно е да се отбележи, че цената на този дамски аксесоар не е под 800 лева. Най-често те са изработени от еленска кожа.

 

За сметка на това пък Корнелия Нинова от БСП разнася из парламента синя дамска чанта „Фурла“ за 700 лв.

Една от най-красивите депутатки в редиците на ГЕРБ – Славена Точева събра погледите на всички още в първия си работен ден. Тя се появи в ефектен бял тоалет, съчетан със синя маркова чанта на стойност 1400 лв., отново на марката „Фурла“.

„Скромната“ раница на Росица Кирова от ГЕРБ пък е на стойност 1 900 лева.

 

Депутатките на Кирил Петков също не са по-назад. Деница Симеонова например носи гривна на марката „Пандора“ за над хилядарка.

Калина Константинова пък неколкократно разхожда сака на „Коко Шанел“, които също не струват жълти стотинки.

Източник: retro.bg