Скандалите в чалгата са ежедневие, но нов такъв се завихря в навечерието  Новата година. Този път  главни действащи лица са Деси Слава и Рени. Те пуснаха обща песен преди два месеца, която се харесва на почитателите на лекия жанр.

Изпълнителката на „Две сърца“ май се срамува от дуета с колежката си. Дори  много нагло я неглижира, това не остана незабелязано от феновете. Певицата с ангелски глас спретна голяма интрига и не знаем как ще се измъкне от кашата, която сътвори навръх Нова година.

Деси Слава направи запитване на страницата във Фейсбук, за да разбере коя нейна песен от 2023 година се харесва най-много на почитателите. Тя споменава дуета си е Емир Джулович, дуета с Джордан, самостоятелната песен "Дилър на любов" и кавъра, който направи на песента на Емануела "Нотариално заверен". Нито дума за дуета си с Рени.

Феновете веднага попитаха къде е дуетната песен. Доста от тях негодуват, че не е професионално така да се постъпва.

"Това е жестока обида за Рени. Нито един изпълнител не би се почувствал добре от това неглижиране на труда. Явно не е искала да пее тази песен, след като първо я подаряват, след това не се снима в клипа. Много несериозно, жалка работа. Деси ми падна в очите", гласи един от коментарите в мрежата.

Източник: blitz.bg