Ники Михайлов съсипа от критики бившия си клуб

Ники Михайлов направи на две стотинки отбора, от който започна футболната му кариера - "Левски". Синът на синята легенда Боби Михайлов се изказа изключително остр по адрес на бившия си отбор, определяйки състоянието, в което клубът се намира в момента, като пълна пародия. Ники Михайлов коментира постоянната смяна на треньори в клуба, както и фактът, че цял куп легенди бяха буквално изгонени от "Левски", а спортният директор бива сменян на всеки три месеца.

[caption id="attachment_404068" align="alignleft" width="300"]Ники Михайлов нападна "Левски" Ники Михайлов нападна "Левски"[/caption]

"Няма пари, заплатите се бавят, футболистите биват разигравани. Пълна пародия", изригна Ники Михайлов. И не спира само до тук. Според вратаря всичко, случващо се в момента в "Левски" е срам както за публиката и името на отбора, така и за ръководството. "Смешна база, управлява човек, който нищо не разбира от футбол", нерви се Михайлов. И за да няма спекулации кого визира, в прав текст заяви името на Тодор Батков в ефира на бТВ.

Повод за гнева на Ники Михайлов станаха поредицата слаби мачове, които Левски записаха. Върхът на всичко бе загубата от вечния съперник ЦСКА, припомнят от БЛИЦ.