Наричали Мелания Тръмп "Рапунцел", отмъщавала на Доналд още с влизането си в Белия дом

Мелания Тръмп зарязала съпруга си още при избирането му на президент на САЩ. Бившата първа дама на Америка никога не демонстрира, нито заяви разрива в отношенията със съпруга си, но вече е обществена тайна, че бракът им е бил само проформа още по време на престоя им във Вашингтон. "Тя почти не излизаше от етажа си в Източното крило. Посвещаваше голяма част от времето си на четене на абсолютно всичко за себе си и да колекционира снимките си в различни албуми. Спеше много и не се появяваше пред хора преди 10 сутринта. Службите буквално се караха кой да охранява Мелания. Тя беше като Рапунцел - вечно затворена в кулата си", споделя бившата й говорителка Стефани Гришам пред "New York Times". Гришам разкрива още, че съпругата на Доналд Тръмп побесняла когато научила, че той й изневерява. "С месеци отказваше да се присъедини към него в Белия дом. Накрая отстъпи, но постоянно го държеше в изолация. Беше вманиачена да спазва протокола до последната точка, но никога не го доближи извън това", споделя още Гришам. И разкрива в новата си книга и други неща.

1. Мелания била обсебена от това да чете новините за себе си.

И редовно искала екипът й да отговаря на различни постове в мрежите.

2. Охраната й я нарича "Рапунцел", защото почти не излиза от Източното крило.

3. Искала да прати огледала на децата в Африка, за да ги научи колко са силни и прекрасни.

Мелания била впечатлена, когато децата молели екипа й да ги снима, за да могат да се огледат. Екипът й обаче бил ужасен от идеята, както и как ще се приеме от световната общественост.

4. Нарича Иванка Тръмп "Принцесата".

Манията на Иванка да блесне под прожекторите вбесява Мелания. И двете влошават отношенията си след пътуването до Лондон. Докато Мелания е на срещи с Камила и кралицата, Иванка и Джаред си пускат снимки от Бъкингамския дворец, нарушавайки всички протоколи.

5. Поставя Доналд Тръмп в крайно неловки ситуации.

Мелания отказва да присъства на официални събития, освен ако не е крайно необходимо. Първата дама използва собствен транспорт, бясна е на съпруга си за изневерите му и прави всичко, за да го накара да се чувства виновен. [caption id="attachment_681650" align="aligncenter" width="300"]Мелания Тръмп сн. Инстаграм Мелания Тръмп сн. Инстаграм[/caption]

6. Носи якето не заради децата в Тексас, а заради Тръмп.

Гришам разкрива, че Мелания така и не обяснила защо е избрала да облече това яке, но го носи на влизане в самолета и на излизане. Официално якето просто й харесало и не обърнала внимание на надписа. Когато обаче Доналд нахлул бесен в кабинета й, за да й иска обяснения, че го е изложила така, съпругата му само се усмихвала, а той си тръгнал сконфузен.