Съсекс си позволиха в новия трейлър да покажат уединеното място, където Елизабет II често посещаваше още от детството си и с това възмутиха британците.

Бившата американска актриса и нейния съпруг, британския принц са обект на документален сериал на Netflix. Втората част от разкритията на опозорената двойка на монархията ще бъде представена на 15 декември . В трейлъра преди премиерата Маркъл и принцът се появяват във вила, известна като "Y Bwthyn Bach" или "Малката къща".

Това е миниатюрна къща на 2 етажа в уелски стил със сламен покрив, предназначена за отглеждане на деца. Това е подарък на хората на Уелс за бъдещата кралица през 1931 г. Тогава Елизабет е била едва 6-годишна. Но вилата е снабдена с електричество, водопровод, мебели  и дори работещ телефон.

Нагло: Меган и Хари показаха вилата на покойната кралица (Вижте как възмутиха британците – Снимки)

Елизабет и по-малката й сестра Маргарет обичаха  да прекарват времето си в малкия  с дом и бяха горди сами да се грижат за него.

В последствие там израстват многобройните потомци на британската монархия. Детската им игра и забавления бяха скрити за обществеността и членовете на кралското семейство никога не са показвали как изглежда отвътре.

Херцозите обаче предлагат рядък поглед  към личната вила на кралицата във видео. На една от снимките се вижда как Хари и жена му се смеят , докато са седнали на детски столчета и пият чай  от кралски сервиз.

Нагло: Меган и Хари показаха вилата на покойната кралица (Вижте как възмутиха британците – Снимки) - Снимка 2

Двойката позира на фона на големи прозорци с жълти завеси. Снимката явно е направена още преди те да се откажат от кралските си ангажименти. Двамата живееха наблизо във  Frogmore Cottage, който кралицата им подари  за сватбата.

Нагло: Меган и Хари показаха вилата на покойната кралица (Вижте как възмутиха британците – Снимки) - Снимка 3

Източници, близки до двореца са в шок – малко вероятно е семейството да е дало разрешение на херцозите да покажат кадри от вилата на децата на кралицата и то като  част от тяхната бизнес сделка.И коментират: „Изглежда , че от рано са събирали материали и са го правили достатъчно бързо преди дворецът да затвори вратите си за тях.Но не пропускат  да подчертаят връзката си с покойната баба на принца”. „Непростима наглост е да използват такива моменти, а в същото време да хвърлят кал по кралското семейство”, възмутени са британците.