Меган и Хари ще бъдат лишени не само от кралска издръжка, но и от титли и всички привилегии, които могат да получат като членове на кралското семейство. Според последните слухове от Лондон, крал Чарлз е вдигнал ръце от двойката и е решил да втвърди тона. До толкова, че дори децата им ще бъдат потърпевши.

Както е известно, съпрузите подготвят документален филм за живота си в двореца, а отделно Хари пуска и своя биографична книга. Продуктът се казва "Резервният", като намек за твърденията на Хари, че той винаги е бил наричан "втора резерва" в кралския двор. И е едва след брат си Уилям.

Меган от своя страна е решила да направи своя версия на живота в двореца. И не се спира с атаките срещу кралския двор.

"Те не разбират, че действията им застрашават целостта на британската монархия. И в желанието си да отмъстят на кралските членове на фамилията, рушат цялата страна. Крал Чарлз не може и не желае повече да търпи подобни неща и ги заплаши, че ще има последици. Не само Меган и Хари ще се простят с кралските си титли, но и децата им. Нещо, което дори кралица Елизабет не си позволи като мярка срещу тях", коментират придворните. 

Говори се, че Меган е решила да промени сюжета на филма, а Хари задържа мемоарите си, за да не дразнят краля. Въпреки това двойката продължава с плановете да печели пари от разкази за живота си в кралския двор. Актът им обаче засяга не само кралската фамилия, но и всички, които работят за нея. Затова и кралските адвокати с основание се притесняват, че ще има вълна от дела, ако някой се почувства обиден от действията им. Нищо чудно, че крал Чарлз се опитва да ги вразуми с крайни мерки...