Гафовете в Министерство на младежта и спорта започват да придобиват трагично-комичен характер. След като арестуваха за убийството на съпруга й скандалната Габриела Пеева от „Промяната – фаворитката на настоящия министър на спорта автомобилен пилот за поста „директор на дирекция „Младежки политики“, той намери нов вариант. Според отлично запознати източници фаворитка на Руди Гела, назначена от него в Инспектората, ще бъде трансферирана в младежката дирекция, където са и всички програми, свързани с хазарт.

 

Възрастната дама едва ли разбира от младежки политики, но ако е вярно, че Васил Божков забива тежки финансови инжекции в политическите амбиции на натежалия бивш спортен министър – интересите там са ясни.

 

Днес е било съобщено от заместник-министъра, замесен в подкупа с щангите и дипломен ръководител на т.нар. министър – Даниела Дашева, че новият директор на младежката дирекция ще бъде Мадлена Малинова, позната на всички в спортното министерство като човекът на Руди Гела. Дали така нареченият настоящ спортен министър Даниел Илиев ще приключи мандата си като кукла на конци на Васил Божков и подсъдимия Радостин Василев? Или пак ще каже, че не е разбрал! ММС е на авто-пилот.

Източник: crimesbg.com