Голямо чудене в МВР как е попаднала Симона Радева там

Голям обществен интерес предизвика най-известната в момента полицайка в България. Изникнаха много въпроси, на които все още няма отговор.

Мистерия: Никой не знае как е попаднала скандалната полицайка в системата на МВР

Голямо питане е как и кой е назначил униформената в редиците на полицията.

Разкрепостената полицайка влезе в прожекторите на медиите след катастрофа, при която неин познат уби 2 момичета на тротоара, а след това тя му е помогнала да се укрие от властите.

Остават и много други въпроси, като от коя страна на закона е тя, кой ще понесе отговорността и също колко други служители на МВР има със съмнителни познанства с хора от другата страна на закона и какво ги свързва.

За съжаление, вероятно тези въпроси ще останат без отговор, както сме видели неведнъж.

Със заповед на директора на Столичната дирекция на вътрешните работи от 8-ми юли е образувано дисциплинарно производство, което трябва да установи извършените дисциплинарни нарушение. Кога и дали резултатът ще бъде обявен пред обществото не се знае. Също така тя е отстранена временно от длъжност, докато траят проверките.

Атаката от опозицията се прехвърля върху министър Рашков, както и върху цялото правителство в сложната политическа обстановка.

Общественият интерес по случая все още е голям и се използва с определени цели, но както знаем от старата българска поговорка – всяко чудо за 3 дни.

Дали и сега ще е така, предстои да видим.

Източник: lupa.bg