Мика Стоичкова изненада всички с решението си

Мика Стоичкова реши да зарови томахавката с Николета Лозанова. Щерката на Христо Стоичков се извини публично на футболната съпруга. Изявлението на Мика Стоичкова ще бъде излъчено тази събота в предаването на Николета Лозанова. Дъщерята на Камата гостува в предаването на плеймейтката. Именно там, в предаването Ни Ло, Мика Стоичкова ще й поднесе своите извинения.

Преди време щерката на футболиста обиди тв водещата, заявявайки че може да не оцелее след сблъсъка с нейната ценностна система и жалки представи за реалността.

[caption id="attachment_414490" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова се извини на Николета Лозанова[/caption]

Причината за реакцията на Мика Стоичкова станаха папараците на Николета Лозанова. Дъщерята на Камата заяви, че е възмутена от предаването на плеймейтката и най-вече от факта, че показват домовете на известните личности. Мика Стоичкова заяви, че всеки се опитва да защити личното си пространство и едва ли на някой му е приятно да види, че е бил проследен на излизане от дома си, пише БЛИЦ.

Мика Стоичкова поднесе свои извинения на Николета Лозанова, заявявайки че не е била права в преценката си за нея и е прибързала с изводите. Мика Стоичкова допълни, че се възхищава на това, което прави Николета Лозанова. Тя дори отправи предложение към плеймейтката за съвместна работа. Мика Стоичкова я покани да работят заедно по представянето на нейната модна линия, която е ориентирана към дамите с вкус.

Дали извинението на Мика Стоичкова е било искрено, преценете сами.