От няколко месеца често се забелязва здрав мъж, който стои плътно зад гърбовете на Асен Василев и Кирил Петков. Частният бодигард зорко бди за сигурността на партийните лидери, като ги охранява дори и в сградата на Парламента. Той изобщо не се смущава от тълпи, сложни ситуации и дори журналистическите камери.

Гологлавият здрав мъж се казва Лъчезар Йосифов Ставрев според приближени на лидерите на Промяната и е плътно с тях при всяко пътуване в страната или при потенциално напечени ситуации.

За охранителя се говори, че е близък с евродепутата Ангел Джамбазки, с когото не рядко са забелязвани на ловни излети. Но това не е единственото „интересно“ приятелство на личния охранител, друго по-интересно е с дясната ръка на сочения за наркобос Сако. Последният в момента очаква окончателното решение на съда дали ще търка наровете за 5 години.

До момента не е ясно как Ставрев е влязъл в ПП, като той също така официално се води и сътрудник на парламента и по-точно, като помощник на народния представител Искрен Митев.

Любопитно е, че здравият депутатски сътрудник е със средно образование и е един от малкото такива в НС.

Гологлавият здравеняк за първи път е забелязан около лидерите на Промяната през 2021-ва, когато е бил в компанията на Асен Василев.

Остава отворен въпросът дали бодигардът обсъжда политически теми на ловните излети с хората на Каракачанов.

Източник: narod.bg