“Никой не ме издирва ! Платила съм на всички! Тук съм на плаж! Оставете ме на мира!” С тези сърцераздирателно-заплашителни думи се обърна в Инстаграм Илиана Алипиева, майка на крипто фараона от NEXO Антони Тренчев, в чиито офиси прокуратурата влезе на 13 януари по сигнал главния прокурор на Ню Йорк. По данни на наши източници под пагон, Тренчев и ортаците му са забягнали в неизвестна топла дестинация дни преди акцията, за която са имали предварителна информация. Твърди се че източилите над 100 млрд.долара се укриват в Дубай.

 

Сега на мушката е суетната майка на бившия депутат от “Реформаторския блок” - Илиана Алипиева. Тя притежава 1/2 от луксозните бутици на баровската ул. “Съборна” и при нея на абонамент са всички оборотни кифли, милионерски любовници, застарели медийни величия и дементни реститутки.

 

Преди години тръгна грозна мълва, че част от марковите парцалки, на които е официален представител за България, всъщност не били чак толкова маркови, и че дамата меши оригинали с реплики, които пробутвала на прохождащите старлетки. През 2016 г. PR-ката на знакови, добре облечени бизнесмени изплакала, че една от роклите, които решила да си купи, не съответствала на оригиналните размери. Отраканата мома пазарувала в Италия и отлично знаела как прилепва по фигурата размер L от Dolce&Gabbana. В родния бутик обаче одеждата се опъвала по шевовете, което навеждало на съмнение за измама. Как е завършила сагата с озлочестената клиентка историята мълчи.

 

Алипиева до скоро беше фешън съветник на Първата дама Десислава Радева, но от две години двете се разминавали хладно на светски приеми, припомнят хроникьорите.

 

Госпожата е истинска милионерка в евро и върти бизнеса си без финансова помощ от прочутия си син, издават близки до нея. Жегата покрай безумно богатото й отроче явно я е изстреляла с 200 в Мексико, т.к държавата е притегателна дестинация за всякакъв вид законопрестъпници. Не е ясно до кога русата фурия възнамерява да събира тен по мексиканските плажове и дали е взела със себе си снахата - бившата Мис България Ваня Пенева.

Източник: crimesbg.com