Драмата с накълцаната ученичка от Стара Загора Дебора Михайлова удря ново дъно. Очевидци сигнализират, че само ден след първия национален протест срещу насилието, провокиран от накълцването на момичето, мама Ивелина се чекне с гаджето си в клуб „Кавали“.

Именно тук работел като охранител криминално проявеният екзекутор Георги Николаев Георгиев, получил прякора Жоро Касапина.

Майката на Дебора се чекне в клуба на Жоро Касапина ден след протеста срещу зверството (ПЪРВА ЧАСТ + ХИТ СНИМКИ)

Мама Ивелина се чекне с гаджето си в „Кавали“

Любопитен факт е, че снимки от партито на Ивелина Михайлова са публикувани от клуба в социалните мрежи, но впоследствие са изтрити.

Хронологията сочи, че престъплението над 18-годишната ученичка се разиграва на 26 юни. Първоначално 26-годишният Георги Николаев Георгиев е задържан за 72 часа на 28 юни и обвинен, че е нападнал и нанесъл 21 порезни рани с макетен нож на Дебора Михайлова. На 1 юли Районният съд определя най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража, приемайки, че е нанесъл средни телесни повреди.

Майката на Дебора се чекне в клуба на Жоро Касапина ден след протеста срещу зверството (ПЪРВА ЧАСТ + ХИТ СНИМКИ) - Снимка 2

На такава „забава“ е била майката на Дебора само ден след националния протест срещу насилието, проведен в 40 града

 

Георги Георгиев обжалва и на 5 юли второинстанционният Окръжен съд го освобождава с мотив, че експертизата показва нанасяне на леки телесни повреди. Такова е и становището, и искането на прокуратурата.

Около 20 дни по-късно случаят стана медийно известен, след като майката на Дебора разказа за него първо пред Радио Стара Загора.

Едва след това на 31 юли Георги Георгиев отново е задържан, този път за отправени заплахи към жертвата. Тогава Районният съд остави мъжът в ареста с мотив, че е налице обоснованото предположение, че именно обвиняемият е извършил престъплението, за което е привлечен към наказателна отговорност. Защитниците на Георгиев обявиха, че той ще обжалва, както и че не се признава за виновен.

Същата вечер десетки хиляди хора излязоха на протест срещу насилието и в подкрепа на малтретираното момиче в 40 български града.

На следващия ден майката на Дебора, напук на ужаса, отива в „Кавали“ с гаджето си и започват дивашки изпълнения, достойни за порнофилм.

Източник: narod.bg