Когато имаш претенции да си известна е много жалко да те видят толкова неадекватна в ефир

Лора Караджова, която е майка на две малки деца и преди и да роди и след това е била купонджийка. Въпросната блондинка често е била виждана по партита из софийските клубове доста развеселена на градус. След като се залюби с Марсел Рохас и роди второто си детенце Караджова не се промени, както доста близки до нея хора се надяваха.

Лора Карадджова едва фъфли пияна в ефир (Кои други дами се изложиха по телевизията)
Щерката на Данчо си остана непоправима парти мацка

Може би младата певица не можа да превъзмогне влечението си към чашката и алкохолът е причина пак да се раздели с любимия си.

По време на старите епизоди от кулинарното шоу „Черешката на тортата” си спомнихме как Лора се накваси и фъфлеше , явно прекалила с огнената течност. А още по-скоро по време на „Маскираният певец” мнозина си я спомнят колко бе неадекватна на финала, че даже водещите се замаяха как да замажат резила й.

Лора Карадджова едва фъфли пияна в ефир (Кои други дами се изложиха по телевизията) - Снимка 2
Четвъртата по красова в света обича да се налива с вино

Жени Калканджиева е следващата нашенка,  която обича питиетата, особено червеното вино.  Красавицата беше повела война с комшиите си, мятайки яйца от прозорците, дигаше грозни скандали, арестуваха я . Все неща, които четвъртата по красота в света никой не е вярвал, че може да направи.

А по време на участието им с Тачо във ВИП Брадър 2014  по цял ден се наливаха с алкохол и се нагледахме на едни скандали и пиянски изцепки. През 2018 г й се наложи да напусне шоуто пак заради пиянските си прояви.

Лора Карадджова едва фъфли пияна в ефир (Кои други дами се изложиха по телевизията) - Снимка 3
Дебора се напиваше до смърт ...

Фолкаджийката Дебора също ще се запомни с неадекватното си поведение в Big Brother Most Wanted. Прз цялото време тя беше нокаут. Страстни сцени с рапъра  D-Flow,голяма доза хапчета за успокоение и всичко това гарнирано с огромно количество алкохол и скандали.

След поредната тежка нощ Дебора изглеждаше все едно е била в боен клуб – напълно размазана и не на себе си.