Нов връх в политическото лицемерие и разврат демонстрира вечно некъпаният “хъш” Тошко Йорданов. Докато от парламентарната трибуна той громи правителството и плюе срещу ваксините, зад кулисите е успял да набута младата си метреса на тлъст пост в Световната здравна организация. Бърза справка в социалната мрежа LinkedIn показва, че д-р Велислава Петрова е назначена за старши политически консултант в централата на СЗО в Цюрих, Швейцария.

 

Там поврътливата дама ще отговаря не за друго, а именно за разработване на наднационални здравни политики в сферата на ваксинацията, вирусологията и биологията. Ако трябва да сме още по-конкретни, любовницата на Тошко ще разглежда “клиничните, регулаторни и пазарни аспекти на въвеждането на ваксини в различни условия”, пише в трудовата й характеристика.

 

Назначението е станало изцяло по политическа линия, благодарение на позициите на любовника й, твърдят наши източници от медицинските среди. Тя е заминала за Цюрих през октомври т.г., в разгара на местните избори. Липсата й в кревата на Тошко видимо се отразява на политическото му поведение. Джобният депутат изглежда крайно незадоволен, насмърдява на кисело и дори си е отгледал пърхот, кълнат се парламентарни репортерки, длъжни да записват изявите му. Поведението му пък е станало крайно истерично, налудничаво, езикът му – вулгарен, а цинизмите се леят като река от устата му в законодателния храм. Ако вярваме на Фройд, липсата на редовно сексуално освобождаване се изразявало именно във вулгарна лексика, каквато виждаме при депутата.

Лицемер! Тошко Йорданов набута любовницата си на тлъст пост в СЗО

Тошко натирил новата си жена в СЗО не от любов или желание тя да се развива кариерно, а от вродена свидливост. Откакто Николай Денков я уволни от поста зам.-министър на външните работи, русокосата кокетка увиснала на врата на Йорданов и той бил длъжен да й плаща масрафите за дрешки, коли, фризьори и филъри. Това хич не се нравело на мъж като него, свикнал жените да го хрантутят, и той скоростно й уредил пост в Швейцария да се занимава с ваксините срещу 6-цифрено възнаграждение.

Лицемер! Тошко Йорданов набута любовницата си на тлъст пост в СЗО - Снимка 2

Иначе казано, жената, заради която шефът на ИТН в парламента заряза дългогодишната си вярна съпруга Дeлянa Xaджитoдopoвa, ще задължава държавите по цял свят да се ваксинират и да купуват имунизационни препарати от световните концерни. Въпреки, че новото поприще на  д-р Велислава Петрова е изключително хуманно и достойно за уважение, де факто тя ще върши всичко онова, срещу което ИТН скачат откакто се пръкнаха на политическата сцена.

Лицемер! Тошко Йорданов набута любовницата си на тлъст пост в СЗО - Снимка 3

 

Тук е мястото да припомним, че преди по-малко от месец, отново по повод ковид-ваксините, Тошко Йорданов се погаври и буквално се изплю върху труда на хилядите лекари, работили на първа линия по време на пандемията. Докато в същото време, жената с която живее на семейни начала, разписва документите за следващия ваксинационен календар.

Лицемер! Тошко Йорданов набута любовницата си на тлъст пост в СЗО - Снимка 4

Лицемер! Тошко Йорданов набута любовницата си на тлъст пост в СЗО - Снимка 5

Без да омаловажаваме научните постижения на Петрова, би било справедливо да припомним, че в последните три години тя направи кариера не благодарение на дипломите си, а на креватната гимнастика с Тошко Йорданов. Той я номинира последователно за здравен и за външен министър през 2021 г., а през 2022 г. зае поста зам.-министър в МВнР. На пук на крехката си възраст и солидно образование, тя сложи в малкия си джоб Мара Отварачката, двете Златки и цял батальон плеймейтки, съблазнявайки меко казано нелицеприятния на вид слуга на Слави Трифонов. Това не й стигна и тя го принуди да изрита от дома си богатата пловдивчанка Дeлянa Xaджитoдopoвa, която цял живот му плащаше сметките и го издържаше на общо основание.

Лицемер! Тошко Йорданов набута любовницата си на тлъст пост в СЗО - Снимка 6

 

Лицемер! Тошко Йорданов набута любовницата си на тлъст пост в СЗО - Снимка 7

Тошко и Диляна станаха съпрузи в далечната 1995 година. Двамата имат и син на 24 лета, който следва в скъпарски университет в Англия. Че сценаристът от ямболско село и издателката и бизнес дама от Пловдив са се развели потвърждават и отцепници от партията на Дългия.

Лицемер! Тошко Йорданов набута любовницата си на тлъст пост в СЗО - Снимка 8

 

 

Лицемер! Тошко Йорданов набута любовницата си на тлъст пост в СЗО - Снимка 9

Свидливостта на Йорданов обаче ще му изиграе лоша шега, прогнозират негови душмани. Запознати с нрава на оправната Велислава не вярват тя дълго да му остане вярна в страната на милионерите. Сладкото й личице, стегнато телце и хитър ум със сигурност ще я тласнат в обятията на някой далеч по-щедър, властен, известен и надарен мъжкар, а Тошко ще чеше незадоволения си нагон, хвърляйки плюнка по микрофоните.

Източник: crimesbg.com