Все още е само голо обещание

Вероятно си спомняте, че на финала на „Като две капки вода“, актьорът Краси Радков обеща, че ще дари спечеления от него лек автомобил на столичната болница по детски болести "Проф. Иван Митев".

Лъсна грандиозната лъжа на Краси Радков

Оказва се обаче, че към днешна дата – 3 месеца по-късно, Краси Радков все още не е спазил обещанието си. от педиатрията също потвърдили, че до този момент все още не са получили обещания от него автомобил. Някои от медиците дори подмятат ехидно, че това едва ли изобщо някога ще се случи.

Не само, че все още не е дарил автомобила, а до момента Краси Радков дори не се е обадил в болницата, за да ги уведоми какво се случва.

Разбира се от лечебното заведение бързат да пояснят, че той не е длъжен да дава отчет, но пък за сметка на това е изключително грозно да си прави реклама на техен гръб, след което да се покрие.

Почти целият медицински персонал на Педиатрията е отвратен от случилото се и дори избягват да коментират ситуацията. Дразни ги това, че дори пациентите им непрекъснато ги питат къде е автомобилът от Краси Радков и защо все още го няма.

Запознати издават, че вината за случващото се не е на Краси Радков, а на продуцентите на шоуто е Нова тв, които все още не са предоставили возилото на комика и съответно той не може да го дари на болницата.

На фона на всички морални претенции, които демонстрират в публичното пространство от екипа и продуцентската къща на фамилията Халваджиян, ситуацията наистина е абсурдна.

Източник: lupa.bg