Най-прясната носителка на титлата “Мис България” - красивата варненка с украинско-израелски корени Елизабет Кравиц се оказа не толкова чиста и невинна, за колкото се опитва да се изкара. Синеоката хубавица беше изловена да предлага платена компания на заможни чужденци в платформата Rent-a-Friend. Там моделката фигурира с професионален фотос и твърди, че е от София, въпреки че живее във Варна.

 

За обявата ни сигнализира наш читател, който пише: “Здравейте,

Последната Мис България 2023 Елизабет Кравиц има платен профил в сайта rent a friend, където е написано, че е на 25 г, от София, секретарка, която учи магистратура. Първоначално си помислих, че някой и ползва снимките, но все пак това е платена услуга и надали при толкова безплатни опции би си направил труда да плаща в този скришен сайт. Също така първата снимка е нарочно избрана от инстаграм профила и да бъде неразпознаваема”.

 

За разлика от класическите секс сайтове, Rent-a-Friend се промотира като услуга за наемане на платоничен приятел, който да придружи клиента на разходка из града, обяд, вечеря, тренировка или бизнес среща.

 

К¥рварлък! Изловиха “Мис България” Елизабет Кравиц в сайт за платени запознанства за 10 долара/час

 

“За всички онези, които не искат сайт за запознанства, а сигурен и надежден уеб портал, където могат да намерят приятелски настроени, интересни и съмишленици, за да споделят опит, да правят забавни и вдъхновяващи неща или просто да се насладят на топло приятелство и добър разговор… има RentAFriend .com.

Независимо дали търсите приятел в града, такъв, който се намира на място, което може би посещавате, или някой, с когото можете да се свържете виртуално, ще откриете, че базата данни с приятели на RentAFriend е огромна, а изживяването удобно, удобно и възнаграждаващо”, пишат основателите на платформата.

К¥рварлък! Изловиха “Мис България” Елизабет Кравиц в сайт за платени запознанства за 10 долара/час - Снимка 2

Колко струва наемането на приятел?

 

“Много приятели започват от само $10 на час. Други може да струват повече, ако имат специални умения или могат да предадат експертен съвет, от който ще се възползвате”, пишат онлайн сводниците и уточняват: “Някои може дори да се откажат от таксата си, ако стойността на дейността, в която ще участват, ги компенсира повече. (Като гледане на хитово шоу.) Всичко е по договаряне”.

 

К¥рварлък! Изловиха “Мис България” Елизабет Кравиц в сайт за платени запознанства за 10 долара/час - Снимка 3

 

Според Rent-a-Friend, поверителността винаги е защитена. “Никога няма да споделяме вашата информация за контакт с приятели. Ние никога няма да ви се обадим или да ви изпратим нещо по пощата”, гарантират те.

 

Според чужденци, с които екипът ни разговаря, зад захаросаните обещания за платонично приятелство, всъщност стоял хитър бизнес план за набиране на невинни и доверчиви девойчета. Много от вип клиентите се гнусяли от откровени проститутки и прикрити компаньонки. Те държали да им се осигури мило и неопитно момиче, което няма шанс да им лепне срамна болест за краткия им престой в странство.

 

К¥рварлък! Изловиха “Мис България” Елизабет Кравиц в сайт за платени запознанства за 10 долара/час - Снимка 4

 

Разбира се, накрая запознанството винаги завършвало със секс, а момичетата си тръгвали с щедри подаръци и няколко банкноти, пъхнати в сутиена.

 

Така че, новата “Мис България” е открила хитър начин да припечелва от щедри господа, без да й се лепи етикет на платено момиче. Друг е въпросът, че обикновено най-невинните накрая излизат топ мръсници, облизват се клиенти на Rent-a-Friend.

Източник: crimesbg.com