Меган и Хари продължават да затъват в блатото на финансовите проблеми и изглежда само като въпрос на време, преди да обявят банкрут. Последния проект на двойката изглежда  все по-зле и по-зле. И съпрузите се оказват в ситуация, която може да се превърне в огромен проблем не само за банковите им сметки, но и за авторитета им.

Фондацията им "Арчиуел" губи рекордно бързо своята популярност и все по-малко са желаещите да ги подкрепят финансово. Организацията, която даваше заявка да промени света, е на път да спре да съществува. А Меган и Хари да се откажат от плановете си за бъдещето.

Само за година дарителите им са се оттеглили и към момента съпрузите имат не повече от 2 - 3 дарители. А годишната сума, която са събрали като дарения е в размер на 2 милиона долара. За сравнение - по-рано Меган и Хари са събирали по 11 милиона годишно. Фрапиращ спад в приходите на организацията им.

Любопитна подробност е, че директорът на фондацията и дясна ръка на съпрузите - Джеймс Холт за една година е получил заплата в размер на 227 405 долара, както и бонус от 20 000 долара. За сравнение, стартовата му заплата е 59 846 долара.

Във фондацията работят четирима души и годишните разходи са в размер на повече от 2 милиона долара. Което води до преразход и своебразен злополучен финал.

Въпрос на време е двойката да приключи и този проект, както и няколко други.  А мнозина се чудят колко време ще им отнеме преди да се обърнат към кралското семейство за подкрепа.