Кралицата-консорт Камила планирала да изгони Меган и Хари далеч от Бъкингам. Това разкрива в скандалната си биография самият херцог на Съсекс. Той твърди, че мащехата му настоявала той и съпругата му да помислят за преместване далеч от Лондон. И дори предложила на Хари да поеме поста генерал-губернатор на Бермудите.

 

"Ужасяващото" и изключително "кошмарно" предложение от нейна страна, дошло след като станало ясно, че Меган и Хари нямат планове за живота си след сватбата. Принцът обаче е убеден, че мащехата му едва ли не искала да го откъсне от цялото му семейство. Сякаш съпругата му не направи точно това. И поста на управляващ орган на островите, където той действително би имал правото да управлява цялата островна държава като заместник на суверена, категорично не го устройвала.

Докато това, да се оплаква и да разкрива скандални подробности за живота на семейството, явно не го смущава.

Хари обаче не стига до тук с подробности от семейния живот на кралската фамилия. Той твърди, че е забранил на Меган да се покланя на Камила, както и да й прави реверанси. "След неловката среща с Кейт и Уилям, забраних на Меган да се покланя на мащехата ми", разказва още Хари.

Принцът изнесе и целият неловък чат между нея и Кейт, както и оплакванията на принцесата за отношението към дъщеря й. Принцът също така твърди, че мащехата му опитвала да контролира снаха му и брат му, както и че двамата с Чарлз ги държали едва ли не в клетка...