Крал Чарлз изгони Меган и Хари от имението "Фрогмор". Семейството получи вилата като подарък от покойната кралица Елизабет и дори я превърна в своя резиденция, когато са в Англия. Двамата й направиха основен ремонт за 2,4 милиона лири, но след това напуснаха, за да се преместят в Америка. Спекулираше се, че принцеса Йожени евентуално може да се премести във вилата, но това не се потвърди. По последна информация обаче, кралят е наредил на принц Хари и Меган да се изнесат от вилата още през януари тази година. Дни след излизането на биографията на Хари "Резерва".

 

От двореца не са коментирали случая с мотива, че това е частен семеен въпрос, но се спекулира, че вилата може да бъде прехвърлена за ползване на принц Андрю. Херцогът на Йорк в момента е принуден да напусне резиденцията "Ложата", където живееше повече от 20 години. Смята се, че кралят ще намали издръжката му до такава степен, че той няма да може да си позволи да живее в лукс, както досега.

 

Като компромисен вариант се обсъжда имението "Фрогмор", което не е толкова голямо, но пък Андрю ще може да дели разходите с принцеса Йожени. Бременната племенница на краля наскоро бе видяна отново край вилата, което даде и повод за някои спекулации. Меган и Хари пък мълчат по повод слуховете, че окончателно са били изгонени от дома си. Двойката, както никога досега, пази мълчание по темата...