Държавното обвинение е започнало разследване по сигнал за случая. В него се твърди, че санитар в Държавната психиатрична болница в Севлиево е извършил блудствени действия, а болничната директорка го е прикрила.

Сюзан Садъкова - Томева е общински съветник от ГЕРБ. Тя има частна амбулатория в психиатричната болница, а също така е експерт в здравната област към съда и ТЕЛК.

КОШМАРИ: Болничната шефка от ГЕРБ Сюзан Садъкова прикри изнасилване на психично болен мъж (БРУТАЛНО ВИДЕО + СНИМКИ)

Преди около седмица наяве излиза видеозапис, показващ пациент на около 50-годишна възраст да разказва какво се е случило. Той е бил подмамен да последва санитаря до банята, където е бил подложен на блудство против волята му.

Въпреки, че явно шефката на болницата е уведомена, тя не подава не подава сигнал до органите на реда, а дори и санитарят е изпратен в отпуска веднага след това.

Също така и гербаджийката д-р Сюзан Садъкова заминава за чужбина.

КОШМАРИ: Болничната шефка от ГЕРБ Сюзан Садъкова прикри изнасилване на психично болен мъж (БРУТАЛНО ВИДЕО + СНИМКИ) - Снимка 2

Запознати твърдят, че е публична тайна, че същият санитар не посяга за първи път на пациенти.

Все пак, въпреки опитите на шефката да потули случилото се, служител на болницата подава сигнал до прокуратурата, като прилага и скандалното видео.

Също не е уведомено и здравното министерство, което е принципал на болницата.

Според служителите там, Садъков отбягвала темата с мотива, че не вярва на психично болни.

Очакват се резултатите от проверката на държавното обвинение.

Източник: narod.bg