Финансовото състояние на Коко Динев никак не е добро

Половинката на поп фолк певицата Емилия - Коко Динев е пред фалит. Футболният бос, който се занимава и с хазартен бизнес, е на крачка от раздора. Коко Динев е на път да загуби всичко, което притежава, заради страстта си към хазарта. Само една вечер той загуби голяма сума пари и един от хотелите си. Коко Динев проиграл на комар 400 000 лева. Бизнесменът се простил и с хотела, който вече мислел да продаде, за да погаси част от дълговете, които е натрупал.

Преди няколко дни Динев залагал в казиното на конкурента си. Въпреки загубите хазартният бос не се отказал от играта. След като загубил парите, с които разполагал, Коко Динев поискал заем от свои приятели. След като загубил и заетата сума пари, Коко Динев заложил хотела си. За съжаление проиграл и него.

Бизнесът на Коко Динев не върви никак добре. Той е потънал в дългове заради увлечението си по хазарта. Заради неособено доброто си финансово състояние Коко Динев съкратил половината си персонал, а на останалите половина намалил заплатите с около 50%.

[caption id="attachment_408462" align="alignright" width="300"]Коко Динев Емилия е бясна на Коко Динев[/caption]

Разбирайки, че любимият й проиграл с лека ръка и хотела си, Емилия побесняла. Въпреки гнева си, тя се избягва всякакви пререкания със бащата на детето си, заради буйния му нрав, пише Скандално.нет.