Момичето е официално осиновено от певицата

Естрадната певица Кичка Бодурова е отнела детето на брат си.

След като взела под своя закрила Магдалена, тя веднага заживяла при нея в Лас Вегас.

Кичка Бодурова я записала да учи в елитна гимназия. Миналата година Магдалена завършила гимназията с отличие. Към днешна дата девойката вече е студентка в университета във Вегас. Таксите не я притесняват, тъй като Кичка Бодурова покрива всички тях.

Още преди години певицата била наясно, че нейният брат не се грижи добре за Магдалена. За никого не е тайна, че тя бе заявила желанието си да осинови дете, което наведе всички на мисълта, че ще вземе някое сираче от дом.

Оказва се обаче, че тя е държала да стане родител и по документи на собствената си племенница. Според Кичка Бодурова, тя е в състояние да подсигури много по-добро бъдеще на Магдалена, отколкото брат й.

Братът на певицата – Михаил от години живее в Кипър, където се препитава като музикант. Именно тя му била уредила тази работа.

Заради бурния му любовен живот обаче скандалите помежду им се превърнали в често явление.

При все, че е женен за кипърка, той си изгубил ума по млада рускиня. Този факт разпалил нов скандал помежду им. Тя дори го упрекнала, че прави деца, за които после не се грижи и те страдат. Така и не става ясно обаче колко точно деца има Михаил.

Източник: retro.bg