Момичето е официално осиновено от певицата

Естрадната певица Кичка Бодурова е отнела детето на брат си.

След като взела под своя закрила Магдалена, тя веднага заживяла при нея в Лас Вегас.

Кичка Бодурова я записала да учи в елитна гимназия. Миналата година Магдалена завършила гимназията с отличие. Към днешна дата девойката вече е студентка в университета във Вегас. Таксите не я притесняват, тъй като Кичка Бодурова покрива всички тях.

Кичка Бодурова отне детето на брат си

Още преди години певицата била наясно, че нейният брат не се грижи добре за Магдалена. За никого не е тайна, че тя бе заявила желанието си да осинови дете, което наведе всички на мисълта, че ще вземе някое сираче от дом.

Оказва се обаче, че тя е държала да стане родител и по документи на собствената си племенница. Според Кичка Бодурова, тя е в състояние да подсигури много по-добро бъдеще на Магдалена, отколкото брат й.

Братът на певицата – Михаил от години живее в Кипър, където се препитава като музикант. Именно тя му била уредила тази работа.

Заради бурния му любовен живот обаче скандалите помежду им се превърнали в често явление.

При все, че е женен за кипърка, той си изгубил ума по млада рускиня. Този факт разпалил нов скандал помежду им. Тя дори го упрекнала, че прави деца, за които после не се грижи и те страдат. Така и не става ясно обаче колко точно деца има Михаил.

Източник: retro.bg