Кейти Холмс едва ли е щастлива заради последните новини около Джейми Фокс. Въпреки че двамата се разделиха само преди няколко месеца, те официално запазиха добрия тон и останаха приятели.  При все това, скандалът със сигурност е повлиял и върху нея.

Екссъпругата на Том Круз останала потресена, когато научила, че бившият й почти годеник, е нападнал момиче в заведение и се е опитал да извърши насилствен интимен акт с нея.  Жертвата разказва, че през 2015-а година, докато е била с приятели в заведение в Ню Йорк, видяла Джейми, заедно с негови познати на съседна маса. Тя помолила за снимка, а Фокс отговорил "Разбира се, скъпа! Всичко зависи от теб".

След фотосесията, носителят на "Оскар" направил комплимент на дамата, че има тяло на модел и е роден талант, извел я на покрива на ресторанта, приближил я към един тъмен ъгъл и се опитал да я склони към акт с него. Охраната и още няколко човека станали свидетели на опита за свалка, но след като си тръгнали, Джейми станал по-дързък и по-нахален. От посегателство го спряла единствено появата на член на компанията на момичето, който се появил да я търси.

"Преживях много болка и се наложи да потърся медицинска помощ", казва момичето по повод преживяния кошмар.  От компанията на актьора не коментират.