Кандидат-кметът на ПП Николай Карагьозов е обвинен в жесток побой над съпругата си. Ужасяващото нападение се случило едва преди няколко дни. Прибирайки се от рожден ден, Карагьозов се нахвърля с жестоки юмруци върху спящата си съпруга, нанасяйки ударите в горната част на тялото. Освен физическия ужас, който изживявала жената, тя трябвало да търпи и обидите на Карагьозов, който докато я удрял я заплашвал с убийство. „Ти си нищожество, ти си нищо, боклук“, крещял кметът на село Ветрен докато нанасял удари на съпругата си.

За щастие на жената в спалнята влязла майката на Карагьозов, която живее в същата къща. Майката опитала да спре жестокия побой, но обезумелия кмет не спирал. В опит да избяга жената тръгнала към коридора на къщата, където ударите продължили. На помощ на пребитата жена се притекъл и синът й, който поне успял да спре ударите по тялото на майка му. Съпругата на Карагьозов успяла да се скрие в хола, където прекарала ужасяваща нощ на страх и болка от жестокия побой.

Жената на Карагьозов признава в своята жалба, че от години живее в страх. Не веднъж е пребивана и дори заплашвана с оръжие от кметът на Ветрен. Той притежавал ловни пушки, които не се притеснявал да ползва за заплахи срещу съпругата си. В следствие от постоянния тормоз, съпругата на Карагьозов страда от панически атаки и страх за живота си.

Медицинското заключение също е ужасяващо. Лекарите са установили кръвонасядания по цялото лице на жената, кръвонасядания по носа, оток по лявото слепоочие в областта на лицето, където Карагьозов е нанасял почти смъртоносни удари. Освен това жената е с тежки наранявания по лявата мишнична област и дясната предмишница.

Освен проявите си като побойник на съпругата си, Карагьозов е известен и с изневерите си. Преди време той е хванат в работно време, насред полето с чужда жена в колата. Дори е заснет от съпруга на жената в живо включване във Фейсбук. Карагьозов, завел съпругата му насред нивите, но без да знае, че мъжа отдавна знаел за кметската афера.  

Кандидат-кмет на ПП с обвинение за жесток побой над съпругата си

Май месец тази година името на Николай Карагьозов отново влезе в епицентъра на скандала. При специална полицейска операция, синът му е бил задържан с наркотици. Кметът на Ветрен е дал показания и е освободен, но сина му Денис е бил оставен в ареста.  

Източник: tribune.bg