Волен Сидеров се търкулна от небосклона, където доскоро витаеше и сега му е спукана работата

Лидерът на "Атака" я закъса още в онзи мил момент, когато двама народни представители от ГЕРБ се отлюспиха от партията на Бойко Борисов. По това време Волен Сидеров явно не си е давал сметка какво ще се случи, тъй като вместо да предприеме мерки, за да си бетонира позицията на златния глас в 42-то Народно събрание, той влезе в обяснителен режим, за да коментира това кой е пуснал компрометиращите снимки с негова милост.

[caption id="attachment_262283" align="alignleft" width="300"]volen-siderov- Волен Сидеров си намери майстора[/caption]

Тук въпросът за човека, направил скандалните фотоси, не е толкова от значение, колкото инициаторът на разпространението им, докато Волен Сидеров ваканцува далече от България, а депутати от ГЕРБ се отцепват от партията. Тези събития дадоха шанс на управляващите от кабинета "Орешарски" да се отърват от зависимостта на националистта, който до този момент държеше ключовете за управлението.

Сега последният шамар, който получи е скандалът, в който се замеси с френското културно аташе Стефани дьо Мартие. Тук вече говорим за чуждестранен дипломат и Волен Сидеров няма да се отърве толкова лесно. От plovdiv-online.com определят случилото се като поредната фатална грешка на лидера на партия "Атака", която ще му изяде главата, благодарение на която кабинетът ще може да му спре кранчето на финансите. Вече на управляващите няма да им е необходимо да захранват сметките му, за да могат да властват, затова сега стремително се опитват да се отърват от него. Самият Сидеров заяви във видеото по-долу, че това е сценарий, в който той е вкаран, а поръчката е направена на високо политическо равнище. Имайки предвид нрава му, вие сами може да прецените дали всъщност наистина не е в дъното на скандала, просто да негодува, че чак сега си намери майстора, защото става дума за френски дипломат в крайна сметка?