Един от най-известните криминални психолози в България Тодор Тодоров се включи в заформилия се медиен скандал за побоя над актрисата Диана Димитрова. Тя публикува снимки със следи от физическо насилие и обяви, че е станала жертва на такова преди години и от известен и влиятелен колега. Според нея той я е изритал с цялата си сила в главата.

Тя и до момента не е дала основателен отговор на въпроса защо е премълчала това 5 години и едва сега е решила да го сподели.

Тодоров и екипът му се изследвали последните участия и интервюта на актрисата, за да анализират случая. След задълбочено проучване експертите са стигнали до извода, че Димитрова използва комбиниран манипулативен и агресивен опит за реклама на самата себе си. Това им виждане се подсилва от факта, че в едно от най-известните й интервюта за 120 минути, тя е донесла и детски книжки, които е написала докато говори за преживян тежък физически и психически шок.

Също така те споделят, че нейните изразни средства и поведение я показват като човек, който има склонност да преекспонира случилото се.

По този начин Тодоров и екипът му любезно намекнаха, че е възможно да лъже или силно да преувеличава.

Източник: blitz.bg

Известен криминален психолог срина със земята Диана Димитрова, обвини я в лъжа