Иванка Тръмп организира скандал на сватбата на собствената си сестра. Дъщерята на Доналд Тръмп не пропусна да уязви годеницата на брат си Ерик Тръмп, като умишлено я изряза от сватбените снимки, които сподели в социалните мрежи. Причината? Дамата носела черно на сватбата.

Всички гости на церемонията носеха пастелни рокли, а шаферките бяха облечени в светлосини рокли, реплики на култова рокля на Грейс Кели от филма "Да хванеш крадец". Единствено приятелката на Ерик Тръмп - Кимбърли Гилфой бе избрала черно за сватбения ден, което явно не се хареса на сестрата на булката.

Почти на всички, които бяха направени от тържеството, Кимбърли отсъства. С изключение на една, която неволно приятели на Иванка споделиха в Туитър. На оригиналната снимка Кимбърли стои до сестрата на младоженката, а на следващата Иванка умишлено я е изрязала, публикувайки я в социалните мрежи. Актът предизвика смях у присъстващите, но едва ли се е харесал на самата Кимбърли.

Според запознати децата на Тръмп живеят много близо едни до други във Флорида, но Иванка не обича особено новата си снаха. И по тази причина рядко се вижда с брат си Ерик и годеницата му. Освен, ако не е по задължение и необходимост. Самата Кимбърли е на 53 и е 9 години по-голяма от сина на Тръмп. Той се раздели с бившата си съпруга Ванеса преди няколко години, малко след влизането на Доналд в Белия дом, а месец - два по-късно обяви връзката си с бившата служителка на екс президента.