Иван Ласкин обиди шефа на Аскеерите, който не му остана длъженИван Ласкин сипе хули по адрес на Милен Миланов

Иван Ласкин се забърка в поредния скандал. Актьорът, който е известен със слабостта си към чашката, успя за пореден път да предизвика взрив от коментари с поведението и думите си. Този път на мушката на половинката на Алекс Сърчаджиева попадна Милен Миланов, който е актьор от Театъра на армията, където до скоро се изявяваха Иван Ласкин, а също и самата Алекс Сърчаджиева.

[caption id="attachment_430795" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин Иван Ласкин[/caption]

Миланов е също така и шеф на фондация Аскеер, които, както знаете, са българския еквивалент на Оскарите. В интервю за вестник "Галерия" обаче Иван Ласкин не спира да сипе хули по негов адрес, както и по адрес на Мирослав Пашов - директор на Военния театър. Актьорът обаче очевидно се бои да не бъде подведен под съдебна отговорност за грозните си думи и затова в интервюто си използва каламбур с имената на доскорошните си колега и шеф, наричайки ги "Малин Миленов" и "Плешов".

Според Ласкин е Миланов е просто един некадърник, като това е най-мекото определение, което скандалният актьор използва за бившия си колега. За директора на театъра пък Иван Ласкин твърди, че не заслужава поста си, тъй като не разбира нищо от професията на актьора. "Никой няма обяснение как този некадърник стана директор", не спира да плюе звездата от "Васко да Гама от село Рупча".

Пашов и Миланов предпочетоха да не падат до нивото на актьора и да подминат грозните му обиди. Шефът на Аскеерите единствено заяви, че е правил много добрини на Ласкин, които той очевидно е забравил. "Помиярска работа", лаконичен е Миланов, предават от Агенция ПИК.