Иван Ласкин крие тригодишна връзка със съпругата на ДониИван Ласкин и Нети се срещали тайно зад гърба на половинките си

Иван Ласкин крие тайна любовна афера! Оказа се, че половинката на Алекс Сърчаджиева е имал тригодишна връзка с Нети, съпругата на Дони. Това се е случило в самото начало на отношенията му с дъщерята на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев. По това време пък бракът на Нети и Дони е в криза заради невъзможността на Нети да роди дете на съпруга си.

[caption id="attachment_429221" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин кръшкал на Алекс с Нети Иван Ласкин кръшкал на Алекс с Нети[/caption]

Началото на тайната връзка е през 2007 година, когато Иван Ласкин и Нети са колеги във Военния театър. Покрай многото им общи постановки, страстта помежду им пламва и те използват всеки възможен момент да са заедно. Пътуванията из страната за постановките на пиесите с тяхно участие им идват като идеалното прикритие за срамната им афера.

По това време Нети и Дони вече са семейство от няколко години. Актрисата обаче се чувства пренебрегната от съпруга си, който по това време пътува из страната като член на журито в "Мюзик Айдъл". Публична тайна е, че по това време Дони има и връзка с една от участничките в музикалното риалити - Ана Тополова. Заради която едва не се развежда с Нети, научиха от Hotarena.net.

Иван Ласкин пък е с Алекс Сърчаджиева от няколко месеца и не се чувствал задължен да й бъде верен, коментират колегите на двамата актьори-прелюбодейци. Връзката между един от най-скандалните ни актьори и половинката на Дони продължава цели три години - до 2010, когато, по ирония на съдбата, Алекс забременява от него, а малко след нея и Нети обявява, че чака дете след 11 години неуспешни опити.

Ласкин и Нети уж прекратяват аферата заради децата и половинките си, но според хора от гилдията от известно време те са подновили срещите си. Дони и Алекс пък били наясно със случващото се, но предпочитали да си мълчат, за да не правят сеир на хората. Любопитното е, че по време на участието си във ВИП Брадър, Иван Ласкин се обясни в любов на Нети и то пред камерите в Къщата.