Истината за смъртта на Лиса Мари Пресли потресе близките й. Смъртта на певицата, която настъпи неочаквано, се оказа изненадваща за цялото й семейство. Оказа се, че звездата е починала в резултат на усложнения след операция за отслабване. Получила е запушване на тънките черва, а освен това в кръвта й са открити опиати, макар и не в количество, което да я убие.


Смята се, че звездата е получила инфаркт в резултат на усложнения след операция преди няколко месеца. Лиса е искала да отслабне и се е подложила на опасна процедура с непредсказуем резултат. Крехкото й здраве в комбинация с риска от повишена инфекция и депресията са казали своето и актрисата е починала в дома си.


Семейството й скърби заради нелепата й смърт, но също така се носят опасни подводни течения около тях. Така например, буквално преди дни стана ясно, че Лиса е имала някои притеснения относно четвъртия си съпруг Майкъл Локууд и попечителството над дъщерите им

. Майка й Присила застанала на страната на бившия й съпруг, което влошило отношенията между двете. И те почти не си говорели. По-голямата дъщеря на Лиса разкрива още по-скандални подробности за евентуалната смърт на майка си.


"Подкрепях я напълно за попечителството над близначките. Нямах доверие на онзи човек, но баба ми застана на негова страна. Това, което ме смущава  най-много е, че двамата с нея долетяха заедно за погребението на майка ми и са неразделни..."

Дали това няма да причини нов разрив в семейството? Предстои да видим...