Животът на Илияна Петрова е като филм на ужасите

Илияна Петрова разкри горчивата истина за Слави Трифонов и срина изкуствено изградените пясъчни кули, които го издигаха на пиедестал.

Слави Трифонов неведнъж е парадирал с факта, че помага на болни дечица. Този път обаче е останало само празното обещание в резултат, на което е изгаснал живота на едно невинно 5-годишно момиченце. Животът на Илияна Петрова по-скоро напомня за сценарий за филм на ужасите, но за съжаление е самата истина. Съпругът й издъхнал от болестта, която покоси Гого от „Тоника”, 5-годишната й дъщеричка си отишла от този свят от злокачествено заболяване на стомаха, а снаха й е с тумор и разсейки. За капак на всичко, навръх Великден Илияна Петрова останала и без дом, тъй като къщата им изгоряла.

[caption id="attachment_408699" align="alignright" width="300"]Илияна Петрова тъгува за малката Виктория Илияна Петрова тъгува за малката Виктория[/caption]

Илияна разказва, че се молела 5-годишното й момиченце да не издъхне в ръцете й и Господ чул молитвите й, тя угаснала в ръцете на по-голямата си сестра Веска. Малката Вероника била доста игриво дете, докато един ден не започнала да унива. Този факт притеснил Илияна Петрова и тя тръгнала по мъките. След като в България лекарите се затруднили с поставянето на точната диагноза, тя била принудена да замине за Турция чрез „Фонд за лечение на деца в чужбина”. Жената не намира думи, с които да опише некадърността на българските лекари и недоумява защо в лечебните заведения не споменават нищо на пациентите за съществуването на фонда.

Слави Трифонов разбрал по някакъв начин за случая на малката Вероника и настоявал да направи репортаж за нея. Той се свързал със семейството на Илияна Петрова и говорил с дъщеричката й по скайп. Шоуменът я успокоявал, че и тя като него е с гола глава. Вероника разговаряла и с Иво Сиромахов. В крайна сметка Слави обещал, че ще изпрати екипа си да заснеме филм за Вероника и да разгласят случая от телевизионния екран. Обещал и че ще помогне, с каквото може, но за съжаление всичко това останало само на приказки, пише Блиц.