Илиана Раева си била харесала младия актьор, не спирала да го обсипва с внимание зад кулисите на "Денсинг Старс"

Илиана Раева е хвърлила око на Дарин Ангелов?! Пикантният слух от няколко дена обикаля из кулоарите на Нова ТВ. Хора от екипа на "Денсинг Старс" разкриват, че бившата гимнастичка постоянно се навърта около актьора по време на репетициите. И не само това.

[caption id="attachment_405372" align="alignleft" width="300"]Илиана Раева е хвърлила око на Дарин Ангелов? Илиана Раева е хвърлила око на Дарин Ангелов?[/caption]

По думите на очевидци, Илиана Раева все гледала уж да му покаже някоя стъпка или движение единствено с цел да си намери повод да го пипне. Съпругата на Наско Сираков дори не си правела труда да се прикрива и не спирала да говори пред всички колко красив е Дарин, колко божествено е тялото му и как невероятно танцува. Раева дори на всеослушание заявявала, че Ангелов е единственият достоен победител в шоуто, твърдят служители на медията.

Неприкритите предпочитания на Илиана Раева към звездата от "Хъшове" са видими и за зрителите пред малкия екран. Които все повече се дразнят на субективните й оценки, които доста често ощетяват другите звезди.

Както знаете, от години се носят слухове за похожденията на Илиана Раева. Според сигурни източници, съпругата на Наско Сираков редовно му слагала рога, а върхът на наглостта била аферата й със сърбина Предраг Пажин по времето, в което той беше футболист на "Левски", научиха от ПИК.