Княгиня Калина е била видимо пияна, боса, неадекватна и си е говорила сама по време на задържането ѝ. Това разказа пред Нова тв наемателят на хотела, където стана инцидента, при който дъщерята на Симеон Сакскобургготски блъсна бариера на паркинг в Боровец.

Той не показа лицето си и заяви, че не търси известност, а просто да каже своята версия за случилото се, тъй като в един момент тя го е посочила като човек, който я ударил и наранил.

Хотелиерът каза, че никой не е познал първоначално княгинята.

“Тя изглежда доста по-различно от снимките, които има в интернет”,

подчерта той. Мъжът пристигнал на мястото, след като служители му се обадили, че има пияна жена на паркинга, която се държи неадекватно. Той подал сигнал на 112 и тръгнал към мястото, като по стечение на обстоятелството пристигнал там заедно с полицейския екип.

Хотелиер за инцидента: Калина беше пияна, боса и неадекватна, никой не я позна

Според наемателя на хотела,

Сакскобургготска ударила два пъти негов служител с телефона си,

а също така отговорила на полицаите, че не знае името си и ЕГН-то си. Тя подавала телефона си на полициите и им казала, че сага ще им се обадят, за да ги пуснат.

След това на мястото пристигнал съпруга на Калина и хора от антуража ѝ. По думите на хотелиера, те започнали буквално да я тъпчат с кисело мляко. По думите му,

това било с надежда пробата ѝ за алкохол за излезе по-ниска.

Наемателят беше категоричен, че твърденията, че той или някой друг е проявил агресия към нея, са напълно неверни.

Източник: lupa.bg