През днешния ден хората на Волен Сидеров от телевизия "Алфа" са предизвикали поредната сензация и то отново със Стефани Дюмортие

Репортери от партийната телевизия на Волен Сидеров са притеснили днес Стефани Дюмортие в сградата на Франкофонския център в морската ни столица, намиращ се на ул. "Асен Златаров", вследствие на което е подаден сигнал до полицията. Екип на телевизия "Алфа" са искали да я интервюират, за да чуят нейната история, сякаш не я знаят от първоизточника и първопричината какво точно се е случило. Всеизвестно е, че Дюмортие е направила забележка на Сидеров по време на полета между София и Варна, откъдето започва скандалът и се наложи главният прокурор Сотир Цацаров да поиска имунитета на лидера на "Атака".

[caption id="attachment_263654" align="alignright" width="300"]Волен Сидеров Хората на Сидеров отново в центъра на скандал[/caption]

При днешния случай двама репортери и един оператор на партийната телевизия са направили опит да влязат в офиса на френското аташе, за да й задават въпроси, като според информация на Дневник отказа й е е довел до агресивно отношение от страна на журналистите и така се стига до извикването на полицията.

Освен Стефани Дюмортие и служители на Франкофонския център във Варна са обяснили какво точно е станало в едно от районните управление на МВР в морската ни столица.  Свидетел на случилото се разказва, че преди да "цъфнат" на това място, хората на Волен Сидеров са търсили бизнесмена Димитър Бахнев и ченгето Костадин Колев, за които имаше информация, че са пострадали при разпрата си с него и депутати от "Атака".