Вдовицата на певеца Ева е потресена от наглостта на измамниците

Грозна гавра със смъртта на обичания Георги Найденов-Гого от Фамилия Тоника си направиха неизвестни измамници. Оказа се, че информацията за концерт в памет на изпълнителя, която от няколко дена се тиражира в медийното пространство не отговаря на истината.

[caption id="attachment_263291" align="alignleft" width="300"]Измамници си направиха гавра с паметта на Гого от Тоника Измамници си направиха гавра с паметта на Гого от Тоника[/caption]

Нещо повече, заведение в Бургас се опитва да си прави реклама на гърба за покойната звезда като не само пуска детайли за събитието, което щяло да се случи съвсем скоро, ами дори е обявило официално, че това е било предсмъртното желание на самия Гого. Заради подвеждащата информация цял куп родни музикални звезди не спират да звънят на вдовицата на Гого - Ева, за да я питат как могат да се включат в концерта.

Нито тя, нито членовете на Тоника обаче знаят за организирането на такъв концерт. Това принуди Ева да направи официално изявление, с което категорично да отхвърли слуховете за подобно събитие. "Оказа се, че в тези дни на мъка и тъга има хора, които нямат нито свян, нито морал и си позволиха гавра с паметта на човек, отишъл си едва преди няколко дена. Нещо повече, тези хора (ако мога да ги нарека така), си измислиха най-безочливо една лъжа, която продължават да разпространяват", се казва в изявлението на съкрушената Ева, предават от ПИК.