Социалните мрежи прегряват заради последната сценична изява на депутата Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, който освен всичко друго е и зам.-председател на парламентарната Комисия по култура.

 

Той се отдаде на „строго културни“ занимания тези дни в популярна дискотека в курорта Лозенец. Борецът за образователна реформа мяташе рими на фона на танцуващи разголени задници в разюздано парти до зори.

 

Несъмнено сексизмът е брутален, особено на фона на думите, хвърлени в пространството от Вежди Рашидов „за к*рвите, които се сетиха след 15 години, че са изнасилвани“. Изявата на Хазарта се случи броени часове след тази реплика.

 

Голи женски задници гарнираха песните на Ицо Хазарта на сцената в Лозенец

Макар участието му да бе брандирано с бившата му група „Ъпсурт“ на сцената освен него, полуголите танцьорки и Бат Венци, нямаше никой друг. Така и не става ясно обаче защо Петров, определящ за приоритет №1 в парламента грижата за подрастващи, се съгласява на такива безвкусни и пошли участия. Освен това има сериозни съмнения, че публиката му е била съставена изцяло от пълнолетни хора.

 

Едва ли евтините одежди, съчетани с безвкусни лесбо ласки на танцьорките, са най-доброто, което бащата на 3 деца може да даде на подрастващото поколение.

 

Припомняме, че всъщност тласъкът към политическата кариера на Хазарта бе даден именно от скандално негово участие преди 4 години.

 

 Макар че той е депутат и зам.-председател на комисията по култура в парламента, това не му пречи да се държи, все едно е тийнейджър. В края на октомври 2019 г., верният дотогава на ДСБ, а след това и на Реформаторския блок, пя на предизборен концерт на ГЕРБ в Самоков. Последва публично тричане на фона на провала на кандидата за кмет на София арх. Борислав Игнатов на местните избори. Хазарта пък се врътна и тегли една майна на градските десни, за да стане по-късно народен избраник от Продължаваме промяната“.

Източник:  Уикенд