Адвокатът на Кирил Рашков е убеден, че атаката срещу клиента му е резултат от думите му срещу бившите управници

Цар Киро проговори след скандалните разкрития за тефтерчето му и имената в него, които гръмнаха в медиите вчера. Адвокатът на ромския лидер - Васил Марков, оповести, че клиентът му е решил да издири и съди до дупка човекът, разпространил страниците на тефтера, които, по думите му, са абсолютен компромат, целящ да дискредитира Рашков.

[caption id="attachment_263744" align="alignright" width="198"]Цар Киро се закани да съди авторите на компромата срещу него Цар Киро се закани да съди авторите на компромата срещу него[/caption]

Адвокат Марков е оповести още, че клиентът му е готов да направи графологична експертиза, за да докаже, че почеркът не е негов. Като доказателство юристът изтъкна фактът, че Цар Киро никога не е работил нито с НАП, нито с митниците. Марков намекна, че зад информацията, разпространена до медиите вчера, стоят хора на ГЕРБ.

Според него атаките срещу Рашков започнали след като клиентът му дал интервю за британския Дейли телеграф, в който критикува бившите управници. И изказва одобрението си от настоящото правителство, научиха от БЛИЦ.

"Вижте и сумите, за които се говори. Рушвет от 100 или 200 лева е обида и за двете страни. А за нелегалния алкохол и 5 бона са смешна сума", категоричен е Марков.