Видът на Галена плаши феновете й

Галена е една от звездите, обзети от манията да изглеждат перфектно. Изпълнителката пази строга диета. В последните няколко месеца тя отслабна драстично. Притеснителен е фактът, че Галена продължава да слабее. Загубата на тегло се отразява на лицето й. Скулите на изпълнителката изпъкнаха още повече и дори тръгна слух, че новите й скули са дело на пластичната хирургия, което едва ли е така в предвид факта, че колкото повече слабее Галена, толкова повече изпъкват чертите на лицето й.

Феновете й коментират, че чертите на лицето й са станал по-остри. На повечето от тях не им допада новата визия на Галена и коментират в мрежата, че тя е изглеждала много по-добре преди. Според други, Галена изглежда с няколко години по-възрастна, откакто отслабна драстично. Напомняме ви, че преди дни изпълнителката навърши 29 години.

[caption id="attachment_411924" align="alignright" width="300"]Галена Галена продължава да слабее[/caption]

Въпреки всичко, Галена се гордее с новата си визия и не пропуска възможността да се щракне пред огледало, за да покаже вталената си фигура, пише Хот арена.

Определено Галена е решила да последва примера на колежката си Преслава, която се подложи на зверски диети, за да отслабне. Преси също не се отказва и риск да навреди на здравето си продължава с диетите в името на красотата.